Achilifunk broden un hit d’urban flamenco amb rumba flow a “Me voy a tocar”

Després del sisè àlbum del combo de rumba catalana del sXXI liderat per Txarly Brown, ‘Super Soul Gitano feat Ximenis’, aparegut la passada primavera, el guru de la rumba amenaçava a l’estiu amb un enfilall de singles per aquesta tardor i amb “Me voy a tocar” ja en van quatre!

Després de dos floorfillers per gitanos i skins amb JJ The Oldian a la guitarra jazzie, Achilifunk Sound System tornen a comptar amb Chinato a les veus per remaquejar un rumbatón killer amb “Me voy a tocar"


Escoltar ACHILIFUNK

           

Achilifunk Sound System presenten nou single en aquesta saga de tardor-hivern: “Me voy a tocar”. Hi conviden a Chinato a les veus i aquí tenim un altre rumbatón, un urban flamenco, un falmencotón, o una rumba amb bombo. Txarly Brown va de single en single com qui canvia de bar. Un dia de rude boys comunistes i al següent amb gitanets comuns. Aquesta versatilitat el duu al paroxisme musical i avui toca altra vegada un rumbatón cantat per un desconegut que naufraga a les cosetes de Hawaii, en referència a la guitarra surfera “richardhaleyesca” de Lalo López, que juntament a Jack “Dr Gipsy Drill Dre” Chakataga formen el nucli dur actiu a can Achilifunk Sound System. Quan a Estopa i Macaco vegis les seves barbes afaitar, posa les teves a remullar. Després dels Grammys de Tangana es va obrir la veda populista, però als achilifunkis no cal que els hi expliqueu perquè ho sabien fa anys (i així ho vénen predicant fa temps). Per això sempre van dues passes per endavant. I disfruten tocant-se. Chinato... te mato!

"ME VOY A TOCAR" - ACHILIFUNK FT. CHINATO


Més info ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY