Solidaritza’t amb la PAHC connectant-te al directe de Xavi Sarrià!

Aquest divendres 15 de maig de 2020 a les 19h Xavi Sarrià oferirà un concert solidari en streaming dins la campanya de la Plataforma Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme #BagesSenseMordassa

Ens cal tota la solidaritat: el Departament d’Interior de la Generalitat ha condemnat la PAHC amb una multa de 20.000€ per aturar un desnonament

Les entrades solidàries són disponibles a partir de 3€, el 80% va destinat a la caixa de resistència de la PAHC Bages i el 20% al sosteniment i desenvolupament del portal de venda d’entrades cooperatiu, solidari i sense ànim de lucre TickEtic.org

Ahir dimarts 12 de maig a les 10h es presentava públicament de la campanya #BagesSenseMordassa, que tindrà com a acte principal l’actuació de Xavi Sarrià en streaming solidari aquest divendres 15 de maig a les 19h.

L’objectiu de la campanya i de l’streaming solidari és fer front comunicatiu i econòmic a la multa de 20.000€ imposada a la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme del Bages (PAHC Bages) durant una acció per aturar un desnonament i en aplicació de la llei mordassa. El preu de l’entrada és de 3€ i només són disponibles a través de la plataforma d’entrades cooperativa, solidària i sense ànim de lucre TickEtic.

El concert solidari estava programat originalment en l’enyorat format d’espectacle en directe real per aquest mateix divendres 15 de maig a les 22h a la Sala Stroika de Manresa i el ritme de venda d’entrades era realment excepcional. Davant la situació actual d’emergència sanitària s’ha decidit no cancel·lar l’actuació i reorientar-la al format d’streaming solidari tot obrint un nou canal d’entrades solidàries. Les entrades venudes pel concert original donen accés als titulars al nou format de concert i també és disponible el reintegrament de la compra.

Creiem que en moments com aquest la solidaritat és la nostra millor arma i cal fer front comú, cadascú des de la nostra trinxera compromesa, en la lluita contra l’escalada de retallada de drets que vivíem a l’època preCOVID-19 i que sembla que patirem amb més feredat si cap en el futur pròxim.

És per això que us emplacem a fer-vos-en ressò i a que participeu del concert en la mesura de les vostres possibilitats.

No callarem.
SÍ SE PUEDE.


ENTRADES DISPONIBLES A: https://bit.ly/SoliPAHC

COMUNICAT PAHC BAGES
https://pahcbages.org/multa-llei-mordassa


NOTÍCIES JA PUBLICADES SOBRE EL CONCERT i LA CAMPANYA

> CANAL 324

> NACIÓ DIGITAL

> DIARI PÚBLICO