Auxili i Santa Salut guarden el seu darrer shot per ajustar els comptes a la ultradreta

Ara que el fantasma del feixisme torna a recórrer Europa (i l’estat i el País Valencià i el Principat), els valencians Auxili fan comboi amb la sabadellenca Santa Salut en un temasso que vol ser un brindis per resistir i molestar

Amb l’escena valenciana marcada per aturades i comiats, Auxili alcen el màstil amb un nou hit per deixar clar que “tots criden Auxili quan tornen els de blau”


Escoltar AUXILI & SANTA SALUT

                 


El sud sempre serà el nostre nord però el 2023 ens ha deixat un País Valencià marcat per l’entrada en tromba de la ultradreta a les institucions i un reguitzell d’aturades i comiats musicals valencians. Quan sembla que tot està perdut, però, un últim dispar, un nou one shot, un altre colpet a la barra i un nou hit amb noves barres infestades d’anís i weed. “One Shot” és la darrera col·laboració dels valencians Auxili i la MC sabadellenca Santa Salut, un tast musical on es troben dues generacions que brinden per resistir i molestar davant l’ofensiva del feixisme i la ultradreta. “One Shot” és un hit en forma de colpet on Auxili i la Santa criden ben fort contra la censura i reivindiquen l’ús de la nostra llengua i les lluites veïnals de barri i de poble, un crit en forma de single contra les polítiques de dretes que ens tornen a intentar ofegar arreu. Amb la coproducció musical de Toni Fort “Pollet” de ZOO i Joan Marc Pérez, Auxili abracen a “One Shot” el rap i els sons electrònics més que mai, amb les col·labos de DJ Trapella als scratchos i Manu Pardo a la trompeta, sense deixar de banda la seva empremta de reggae combatiu 100% marca de la casa!


VIDEOS Auxili

  • AUXILI & SANTA SALUT
    One Shot (feat. TRAPELLA)

    Play

  • AUXILI
    Parèntesi (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Diga-li! (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Hui la liem (2018)

    Play

  • AUXILI
    Foc i vent (Festivern 2016-17)

    Play

  • AUXILI
    No puc deixar-te (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    L'ona (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Detonem l'estona (videoclip)

    Play

  • AUXILI
    Dolç atac (videoclip)

    Play

DISCOGRAFIA Auxili

AUXILIGuaret

AUXILI
Guaret

AUXILITresors

AUXILI
Tresors

AUXILIInstants cremant

AUXILI
Instants cremant

AUXILIDetonem l'estona

AUXILI
Detonem l'estona

AUXILIDolç atac

AUXILI
Dolç atac