"Deserta" és el nou single de Tribade i arriba amb un clip flipant!

Les barcelonines tornen al so original, dur i compacte del que feren gala al seu àlbum debut i obren aquest 2021 amb un tema amb el que s’obren en canal

Amb flaires meridionals "Deserta" compta amb un videoclip brutal de SRO Visualworks sota la direcció del Rogelio again

Tribade tornen a la carretera aquest 2021 amb el primer grapat de concerts confirmats a Madrid, Iruña, Zaragoza, Málaga, Sevilla i Barcelona!


Escoltar TRIBADE

           

COMPRAR CD

Tribade van irrompre al panorama musical el 2019 amb la publicació del seu primer disc 'Las Desheredadas' i es van llançar a presentar-lo en directe de Mexico a USA passant per Portugal, Alemanya, França, dotzenes d’escenaris i festivals estatals i, just abans de l’aturada pandèmica van actuar a l’Eurosonics de Groningen on, a més, eren finalistes del celebradíssim premi Music Moves Europe Talent Award en la categoria de músiques urbanes.

Després d’un 2020 d’impàs durant el qual el grup ha publicat 3 singles i actuat a un reguitzell de cites en format “cultura segura”, les jefas barcelonines presenten "Deserta", un single + videoclip amb el qual retornen al seu so original, cru i brutal i una rima estripada 100% marca de la casa. “A Deserta hem comptat amb l’equip Tribade al complet: una produ a càrrec de Josh, scratches del nostre DJBigMark i la gravació, mescla i màstering l’hem fet a La Atlántida amb el Mario Patiño. És una mica un retorn als inicis, que no estan lluny, però hem fet un tema amb el so original Tribade”. En l’apartat líric Bittah i Masiva Lulla se’ns obren en canal per mostrar-nos la seva part més íntima i sobre un beat contundent, en una línia força semblant a l’estripada emocional de “Hija de la luna”, però com ens indiquen les artistes, “força més madurada”.

"Deserta" arriba acompanyada d’un clip al·lucinant a càrrec de SRO Visualwork, qui s’ha encarregat entre altres de produccions audiovisuals de la banda tan celebrades com "La Purga". Amb la direcció de Rogelio aka sRO, la fotografia de Nico Shotz i el maquillatge i perruqueria de Josefina Riquelme i finalment unes localitzacions de somni i d’insomni, podem dir que el clip de "Deserta" és simplement fascinant.

Tribade assaltaran els escenaris el 24 d’abril a Madrid i prometen no deixar la carretera aquest 2021, tant com sigui possible. Les primeres cites confirmades són a Iruña, Zaragoza, Málaga, Sevilla i Barcelona però resten un bon reguitzell per confirmar! Alerta!

TRIBADE – Primeres dates confirmades 2021
24.04 Madrid | Sala 0, Palacio de la Prensa.
21.05 Iruña | Sala Totem
22.05 Zaragoza | Teatro de las Esquina
12.06 Málaga | Sala Trinchera
13.06 Sevilla | Sala Fanatic
19.06 Barcelona | Teatre Apolo


Més info TRIBADE
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY

Discogràfica, management i contractació
PROPAGANDA PEL FET!
Oberta contractació | +34 615276902 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.