Tribade s’afegeixen a la festa de comiat de La Raíz al Sant Jordi Club el 19 i 20 d’octubre

La banda de rap i música urbana barcelonina Tribade serà l’encarregada d’obrir amb el seu potentíssim directe els dos concerts de comiat de La Raíz al Sant Jordi Club de Barcelona el 19 i 20 d’octubre

Les entrades estan esgotades des de fa mesos per totes dues cites, però Tribade us ofereixen un grapat d’entrades dobles per la cita del 20 d’octubre amb diversos sortejos a les seves xarxes: si no us ho voleu perdre, preneu-hi part!

Tribade van ser seleccionades com a Grup de les Cases de la Música 2018-2019 el passat mes de juny i el setembre van anunciar nou disc pel febrer de 2019 i nova gira a partir del març: contractació ja oberta!

Si no saps qui són Tribade no estàs en la onda: fes un cop d’ull al seu clip “Gaupasa” (més d’un milió de visites en menys d’un any) o visita www.tribaderap.com

Fa unes setmanes us anunciàvem la incorporació de la jove banda de rap i música urbana Tribade a la casa i us prometíem una tardor ben calenta. Al seu torn, la banda feia públic que el febrer de 2019 publicarà el seu primer llarga durada i que a partir del mes de març començaran les presentacions en directe. Aquest octubre arriba ben carregat i la primera celebració serà la presència de les raperes com a grup convidat en els dos concerts de comiat de Barcelona que La Raíz oferirà al Sant Jordi Club el divendres 19 i dissabte 20 d’octubre. Com segurament ja sabreu, les entrades per les dues dates estan esgotades des de fa mesos, però l’oportunitat de veure Tribade al Sant Jordi Club no se us escaparà del tot si no teniu entrades: alerta a les xarxes socials de la banda perquè hi ha en marxa un petit sorteig per poder assistir a la cita del 20 d’octubre! Si no us ho voleu perdre, feu-hi cap i participeu! Teniu marge fins el dimecres 10 d’octubre al migdia!

DIVENDRES 19 d’OCTUBRE DE 2018
LA RAÍZ + TRIBADE
Sant Jordi Club · Barcelona
ENTRADES EXHAURIDES

DISSABTE 20 d’OCTUBRE DE 2018
LA RAÍZ + TRIBADE
Sant Jordi Club · Barcelona

PARTICIPA AL CONCURS D’UNA ENTRADA DOBLE A

FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER


Més infos TRIBADE
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY

Tribade és un trio femení de rap format a Barcelona per les MCs Bittah, Masiva Lulla i Sombra Alor. Darrere de la Barcelona de moda, olímpica i cool, darrere de la ciutat marca registrada, encara existeix la veritable classe treballadora. El rap és la realitat feta música i Tribade s’entreguen a la cultura i missió original de l’estil per empoderar-se i denunciar a través de ritmes i poesia. Les seves lletres porten al segle XXI l’univers de tres dones que lluiten contra la precarietat dins d’una societat plena de privilegis masculins. A més, amplifiquen amb la seva poesia realitats generalment silenciades tal com lluites locals i de barri, LGTB, activisme antifeixista, etc. Amb la seva música, una combinació fresca i original de rap amb flamenc, soul, afrotrap i reggaetón, Tribade deixen més clar que mai que Barcelona no és només rumba i mestissatge.