• 20240322-LA-OTRA-Vuelve-banner-disc
 • 20230919-GosD-Welelo-Morenetu-banner-disc
 • 20230519-Maluks-Corifoc-banner-disc
 • 20230303-Lia-Kali-Contra-Todo-Pronostico-banner-disc
 • 20230224-La-Maria-L-assumpcio-banner-disc
 • 202300217-Guineu-Una-sacsejada-banner-disc
 • 2023-Maio-Suau-banner-disc
 • 20220923-Marala-Jotademorir-banner-disc
 • 20220408-XaviSarria-Causa-banner-disc
 • 20220331-Auxili-Guaret-banner-disc
 • 20220325-JazzWoman-Atlantis-banner-disc
 • 20220218-SmokingSousl-Lacura-banner-disc
                     

Sula i Cookah P marquen tendència amb el bo i millor del dancehall català del moment al seu nou EP ‘Trendsettaz’

Després del single avançament “La Bicicleta”, que ha estat la Cançó de la Volta Ciclista a Catalunya 2024, els singjays Sula i Cookah P presenten EP conjunt amb 6 canonades de dancehall del sXXI a càrrec del productor Shala Beatz

Els singjays Cookah P (Alt Empordà) i Sula (BCN) es van conèixer una d’aquelles nits del Paral·lel barceloní, postApolo, al Parc de les 3 Xemeneies i la connexió va ser instantània. En Sula ja treballava amb el productor barceloní Shala Beatz i, dit i fet, van gravar-se el tema “Stiu” (2022). La cosa va marxar tan bé que, malgrat les mil i una mogudes de cadascun d’ells, finalment tenim aquí ja el seu primer àlbum. ‘Trendsettaz’ són 7 peces de dancehall del moment, totes de Shala Beatz, amb Sula i Cookah P fent de les seves: joves, frescos i de verb esmolat. Aquí el que compta és disparar primer i segurament podem dir sense despentinar-los que són els putus amus del dancehall català del moment i han arribat per marcar tendència amb 'Trendzsettaz', un treball rodó, fresquíssim, on la lírica desenfadada, l’estiu, el cànnabis, el sexe i les ments pre-clares són un tot en un treball costumista que supura frescor i bon rotllo.

STIU > Una gran cançó d’estiu, doncs a l’estiu ens calen més que mai les cançons. En aquest cas, en Cookah i en Sula tenen plans per anar a la platja i intenten convèncer en Shala, que li costa una mica més, perquè s’hi apunti. No falten amics ni amigues, no falten el rom ni l’herba. Summer Vybes!

LLIMACS > Especial dedicació a tots aquests llimacs que pots trobar a plena llum del dia però, sobretot, a altes hores de la matinada a les discoteques. Sí, són indesitjables i es dediquen a molestar a les noies. Aquesta és una crítica directa al típic babós que no se sap comportar.

BRAINFOOD > Una oda al cànnabis, ningú treu més fum que aquestes elementos. Sempre 420. Rizzla, lighta i tabac sempre tinc!

LA BICICLETA > Qui no ha volgut mai ser una bicicleta i que el muntessin? Anar amb bici és ultra sa i és el futur.

TRENDSETTAZ > Xuleria en esta pur, ells són els reis del dancehall en català: tenen la corona i fa pinta que serà difícil destronar-los!

AIXUT > La peça fa referència als genitals que lubriquen per sí sols, doncs tot allò psicològic està en connexió directa amb els òrgans reproductius!

COUNTRY MEDZ > No tot passa a ciutat i avui hi ha party al tros, lluny de l’asfalt. En Shala s’hi resisteix, però altre cop en Sula i en Cookah insisteixen perquè no es perdi el plan. Ara bé, si hi ha festa al country vol dir que en Sula no es pot descuidar l’abric!

ESCOLTA "Trendsettaz"


Propaganda pel fet! Botiga Online Shop