Achilifunk repeteixen amb The Oldians per rumbejar el clàssic de Marcia Griffiths “Tell me now”

Després del sisè àlbum del combo de rumba catalana del sXXI liderat per Txarly Brown, ‘Super Soul Gitano feat Ximenis’, aparegut la passada primavera, el guru de la rumba amenaça amb un enfilall de singles per aquesta tardor

Després de “Échate Pallá” i sobretot de l’èxit del darrer single amb The Oldians, el cover del “Fu Man Chu” de Desmond Dekker, Txarly Brown i els seus tornen a atacar amb una versió d’un clàssic jamaicano per rumba catalana amb la guitarra jazzie de Sir JJ The Oldian: Tell me know de Marcia Griffiths és ara un nou floorfiller per gitanos i skins all over the world!


Escoltar ACHILIFUNK

           

Després de la liada internacional que ha suposat la versió rumbera del “Fu Manchú” de Desmond Dekker, que Achilifunk Sound System van publicar fa 7 setmanes amb featuring de The Oldians, el combo de Txarly Brown repeteix fórmula guanyadora. De nou amb Sir J aka Javier García Murcia, líder i guitarrista del combo de reggae jazz The Oldians, l’Achilifunk revisiten en clau flamenca la cançó homònima popularitzada per Marcia Griffiths el 1978 (corista de Bob Marley i al seu torn la veu femenina jamaicana més destacada de l’època). Així, “Tell me now” es converteix aquí en una freakada rumba reggae jazzy, un altre floorfiller que farà les delícies de gitanos i skinheads d’arreu del món. Fixa’t...vés qui ho hauria d’haver dit, el toca-campanes del Txarly Brown tirant ponts transversals impossibles de nou. A Mèxic això és un hit, ja us ho diem ara.


Més info ACHILIFUNK SOUND SYSTEM
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY