“Luz Errante” és el primer i magnètic single del nou disc de Valira

El projecte liderat per Juan Zanza (ex de La Raíz) ens revela el primer avançament del seu nou àlbum: “Luz Errante” és una peça rodona de pop-rock amb tints electrònics que ens ompli d’energia, força i esperança

El nou single arriba acompanyat d’un preciós videoclip dirigit per Marta Sanz que connecta a la primera amb les que lluiten i no es donen per vençudes a la primera

Després del sorprenent debut ‘Ecos de Aventura’ a 2019, el nou àlbum de la banda valenciana de fusió pop-rock veurà la llum a principis de 2021


Escoltar VALIRA

           

Fa sols un any, Juan Zanza (ex guitarrista de La Raíz) donava vida a Valira, el seu nou projecte musical en solitaro de la mà d’una poderosa banda al complet. Una fusió de pop-rock amb influències electròniques, cadències hip hop i melodies tan nítides com emocionants.

L’any passat van estrenar el seu primer LP ‘Ecos de Aventura’, un disc amb el qual Valira va posar sobre la taula les seves clares intencions amb 10 cançons rotundes. Poc després, van tindre una exitosa gira per tot el territori nacional, actuant a grans festivals com el Weekend Beach, Cooltural Fest, ViñaRock o Rabolagartija. I ara la banda valenciana anuncia el seu segon àlbum, que veurà la llum a principis de 2021.

I per celebrar-ho ens porten el seu primer single d’avançament d’aquest nou treball. “Luz Errante” és una peça rodona de pop-rock disposada a carregar d’energia, força i esperança a qui l’escolte. Un tema guitarrero amb la presència d’alguns sintetitzadors electrònics que aporten, més encara, fortes vibracions a una composició ja de per sí repleta d’emoció.

Tal i com explica el mateix Zanza, “Luz Errante” és el millor exemple de lo que encontrarem al nou disc, “un conjunt de cançons que parlen del autèntic so de Valira, una fusió de pop-rock indie amb alguns tints d’electrònica, tocs de hip hop, loops...Sento que per fi hem trobat el nostre estil: al meu parèixer, una mescla melòdica i fresca sense perdre la contundència de bateries i guitarres de rock”.

A més, el tema ve acompanyat d’un increïble videoclip dirigit per Marta Sanz, que connecta a la primera amb les persones que lluiten i no es donen per vençudes. A través d’una particular història de valentia i superació, ens col·loca front un espill emotiu que ens obliga a sobreposar-nos als nostres propis dubtes i inseguretats.

Com la resta de talls del disc, “Luz Errante” ha estat enregistrada als estudis Millenia i Jazztone (València), baix la producció de Pau Paredes. En paraules de Zanza: “aquesta cançó és una forma d'expressar la valentia d’aquellxs que no es rendeixen; escriure-la va ser un procés terapèutic i, per mi, s’ha convertit en algo molt important que em transmiteix llum, energia i força, a la vegada que em fa somriure i mirar al futur amb esperança”.

Un exercici de lluita, tenacitat i valentia front temps difícils per un futur millor.





Més info VALIRA
WEB
INSTAGRAM
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE
SPOTIFY


VIDEOS Valira

  • VALIRA feat. SHINOVA - Frente al Latido (videolyric)

    Play

  • VALIRA - Un Millon de Años (videoclip)

    Play

  • VALIRA
    Pájaros Ciegos

    Play

  • VALIRA feat. VEINTIUNO
    Gravedad

    Play

  • VALIRA feat. IZARO
    Algo Invisible

    Play

  • VALIRA
    Luz Errante

    Play

  • VALIRA & MANUELA VELLÉS
    Refugio (videoclip)

    Play

  • VALIRA
    El Capitán (videoclip)

    Play

  • VALIRA
    Corazones Ambulantes

    Play

  • VALIRA
    Guerra Fría (videoclip)

    Play

DISCOGRAFIA Valira

VALIRA & MANUELA VELLÉSRefugio (single)

VALIRA & MANUELA VELLÉS
Refugio (single)

VALIRAEcos de Aventura

VALIRA
Ecos de Aventura